Om oss

Historia

Lånera startades 2015 men redan sedan 2011 har vi byggt olika finansrelaterade projekt. För oss har det inneburit att vi nu är väl rustade för Lånera som är ett mer omfattande projekt än vi jobbat med tidigare.

Vad vi gör

Vi bygger webbplatsen som är vår tekniska lösning. Den är byggd för att hjälpa dig att så snabbt och enkelt som möjligt välja rätt lån.

Vi håller webbplatsen uppdaterad. Den informationen vi lägger in uppdateras manuellt, vilket innebär att vi inte kan garantera att informationen alltid är uppdaterad övertallt. Vi gör vårt bästa och är tacksam för feedback om något inte skulle stämma.

Vad vi inte gör

Vi lånar inte ut några pengar. Om det finns specifika frågor kring en kreditgivare där svaret inte finns på vår webbplats, kan det vara bättre att fråga företaget direkt.

Vårt mål

Vårt största mål är att kunna leverera en webbplats som gör att du kan hitta rätt lån, så enkelt som möjligt, utifrån dina förutsättningar. Vår drivkraft är därför den tekniska lösningen, även om svaret ligger i den informationen som presenteras.

Hemsidan

Ikoner vi använt:

Kontakt

För frågor som rör en kreditgivare, kontakta istället kreditgivaren som bättre kan svara på din fråga.

För frågor som rör webbplatsen, välkommen att kontakta oss!